28 Haziran 2010 Pazartesi

K12NET Kurucu raporu nedir, nasıl oluşturulur ve ne şekilde kullanılır?

K12NET Kurucu Raporu, eğitim kurumları kurucularının istedikleri zaman tek tıklama ile gerekli mali ve eğitsel bilgilerin özetini almasını sağlar.

Kurucu raporunu çıkarmak için;

Kayıt ekranına gidip, sayfanın altındaki Kurucu Raporu yazısının üzerine tıklayınız.

Kurucu raporunda bazı bilgiler, bütün bir yılı gösterirken, bazıları istenilen tarih aralığına göre düzenlenmektedir. İstediğiniz tarih aralığını belirleyiniz. Bu tür raporlar, genellikle haftalık alındığı için başlangıç ve bitiş tarihi otomatik olarak son yedi günü göstermektedir ama isteğe göre de tarih aralığı değiştirilebilmektedir.

.

Kurucu raporunun tek bir düğmeye basılarak çıkarılmasına önem verdiğimiz için tarih aralığının belirlendiği sayfasının altındaki BİTİR butonuna bastığınızda TEK BİR TUŞLA rapor hazırlanmaktadır.

Şimdi rapordaki bilgileri incelemeye başlayalım:

  • Öncelikle raporu çıkardığımız 27 Şubat tarihi itibariyle bu kurumda sınıf seviyesine göre kız, erkek, ücretli, ücretsiz öğrenci sayıları ayrı ayrı, mevcut hanesinde ise toplu olarak verilmektedir. Ücret alınan öğrencilere göre ücret ortalaması ile ücretli ve ücretsiz öğrencilere göre ücret ortalamaları ayrı ayrı hesaplanmıştır.


  • Kurucu raporunun bir diğer bölümünde kayıt sözleşmelerini yapan personel ve ciro bilgileri yer alıyor. Bu sayede kurucular, öğrenci kayıt memurlarının performansları hakkında fikir sahibi olabiliyor.


  • Kurucu raporunda bugünden, gelecek 12 ayda beklenen ödemeleri ve bugün itibariyle sınıf seviyesine göre gecikmiş ödemeleri de görebilirsiniz.


  • Kurucu raporunun diğer bölümünde ise veli adayları ile yapılan kayıt görüşmeleri, devamsızlıklar, ödev bilgileri ve gelir-gider dengesi ile ilgili bilgiler bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder