11 Nisan 2011 Pazartesi

K12NET üzerinde uygulanan Klasik Sınavların tüm okullar ve tüm şubeler için analizler toplu halde nasıl alınabilir?

Klasik sınavlarda bir sınıf seviyesinin tüm şube sonuçlarına ulaşmak için Ölçme ana menüsündeki Sınav Uygulamaları ve Sonuçları Ekranında ilgili sınavı bulunuz. Sınav isminin sağ tarafındaki satır raporundan Uygulama Analiz Raporu yazısının üzerine tıklayınız. Birinci aşamada önceden oluşturulmuş analizlerin listelendiği ekran gelecektir, ileri diyerek ikinci aşamaya geçiniz.



 

Sınavınız hazırlanırken yaptığınız veri girişlerine göre oluşmasını istediğiniz raporların türünü seçiniz. Aşağıdaki ekran görüntüsünde sınav tanımlanırken performans seviyesi girilmediği için öğrenci performans seviyeleri ve şube performans seviyeleri analizleri işaretlenmemiştir. Yine aşağıdaki ekran görüntüsüne göre başarı eşikleri için ayrı ayrı değerler girilmiştir.


Öğretmenlerin kendi portallarından almış olduğu analizlerden farklı olarak sınava giren tüm öğrenciler listelenmektedir.


Tüm Şubelerin sonuçları toplu olarak karşılaştırmalı olarak gösterilmekte, şubelerin başarıları grafik olarak da çizilmektedir.

Birden fazla okulu olan genel müdürlükler, genel müdürlük düzeyinde bu analizi istediklerinde tüm okullarının sonuçlarına tek bir ekranda ulaşmış olacaklardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder