3 Mayıs 2011 Salı

Kaydı Sonlandırılan Öğrencilerin Kayıt Sözleşmeleri


Çeşitli nedenlerle öğrenciler kayıtlarını sonlandırabiliyorlar. "Bu öğretim yılında kaç öğrenci kayıtlarını sonlandırmış, sadece bunların finansal bilgileri nasıl ulaşabilirim?" sorularına cevap veren bir güncelleme çıkardık.


Muhasebe ana menüsü altındaki Kayıtlar Sözleşmesi ekranına gidiniz. Sayfanın altındaki Kayıt Sözleşmesi Raporları yazısının üzerine sonra da Sözleşme Listesi linkine tıklayınız.


Öğretim yılının başından bu ayın sonuna kadar iki tarih belirleyiniz. (İsterseniz siz bir başta tarih aralığı belirleyebilirsiniz.)


Güncellemeden önce Sözleşme listesi raporu aktif öğrencilerle birlikte, kurumdan ayrılan öğrencilerin de finansal bilgilerini getiriyordu. Şimdi sadece pasifleri ya da sadece aktifleri getirerek rapor alınması sağlanmıştır. Aşağıdaki örnekte Kayıt Durumuna Göre Seç onay kutusu işaretlenerek pasif seçeneği seçilmiş böylece sadece kaydı sonlandırılmış öğrencilerin finansal bilgileri getirilmesi sağlanmıştır.




Şimdi bu raporu okumaya çalışalım. Belirlenen iki tarih arasında belirtilen tarihlerde 5 öğrenci ayrılmış, kaydı kimin aldığı bu öğrencilerden ne kadar ücret alındığı, kalan, gecikmiş ve toplam tutarları bulabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder