23 Mayıs 2011 Pazartesi

Ekran Mesajlarını Okuyanları Biliyoruz, Ya Okumayanları…


Son günlerde sizlerden gelen talep üzerine SMS mesajlarındakine benzer gönderim bilgilendirmesinin ekran mesajları için de yapılmasını sağladık. Daha önce ekran mesajlarını okumuş kullanıcılarımızın listesini sunarken, yeni çıkarılan güncelleme ile etkili bir filtreleme sayesinde ekran mesajlarını okumamış kullanıcıları da yayınlamaya başladık.


Gerek ekran mesajı, gerekse SMS gönderimlerinde Mesaj Gönder bölümünde gönderilen mesajlar listelenmektedir. Her mesaj satırının sağında Mesaj Durum butonu bulunmaktadır.




Bu butonun üzerine bastığınızda bir ekran mesajının son durumunu görüyorsunuz.




Yukarıdaki resme göre gönderilen mesaj, 431 kişi tarafından okunmuş, 2280 kişi henüz mesajı okumamış, güncelleme çıkarmadan önce sadece okunan mesaj sayısının üzerine tıklayarak kimlerin mesajı okuduğunu öğrenebiliyorduk. Yeni çıkarılan güncelleme ile okunmayan mesajların da kime ait olduğunu bilebiliyoruz. Üstelik çok işlevsel bir filtreleme butonu da koyduk, okunmayan mesajlar sayısının üzerine (2280 rakamının üzerine) tıkladığınızda, 10'arlı kişiler halinde sayfa sayfa bu kişiler listelenmektedir.




Mesajı okumasını özellikle beklediğiniz bir kişi olsun, örneğin Özlem Özar isimli personelin bu mesajı okumasını ve bilgi edinmesi bekliyorsunuz, mesajı şuan okuyup okumadığını öğrenmek istiyorsunuz, yukarıdaki kutuya özlem yazıp arattığınızda mesajı okumayan 2280 personel içinde 17 tane Özlem'in listelendiğini görüyorsunuz. Eğer arama kutusuna baştan Özlem Özar, diye yazsaydık, çok daha net bir listeye ulaşabilirdik.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder