2 Nisan 2010 Cuma

K12NET’te öğrencilerin tüm sınavlardan yanlış/boş işaretledikleri sorular ve bu soruların kazanımları nasıl raporlanır?

K12NET sayesinde öğrencilerin yanlış yanıtladığı ve boş bıraktıkları soruları bulunup, sadece bu soruların kazanımları çıkarılabilir.

Bunun için;

  1. "Şubeler/Gruplar ve Ders Kayıt" ekranında istediğimiz satırın sağ tarafındaki satır raporuna ve öğrenci yanlış cevap listesi yazısının üzerine tıklayınız.
  2. Yanlış cevap listesi almak istediğiniz sınav ya da sınavları seçiniz. Aşağıdaki örnekte 7 adet sınavın seçildiğini görüyorsunuz.


  3. Seçtiğiniz sınavlarda sorulan ders ya da dersleri seçiniz.


  4. Yanlış yapılan soruların numaraları yanı sıra istenirse yanlış yapılan soruların kazanımları, boş bırakılan soruların numaraları ya da boş bırakılan soruların kazanımlarını da görebilirsiniz.



  5. Şahin, isimli öğrencinin son üç sınavda yanlış yaptıkları soruları ve bu soruların kazanımlarını görüyorsunuz. Sistem radar gibi tüm sınavları tarayıp her bir öğrencinin yanlışlarını saniyelerle tespit ediyor. Sadece bu tespitle kalmıyor, bir de yanlış sorulara göre kazanım listesi çıkarıyor. Rapor, Şahin'in ortak bölenler ve ortak katlar ile ilgili olarak daha fazla çalışması ve soru tiplerine hakim olması gerektiğini çok net şekilde gözler önüne seriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder