17 Aralık 2011 Cumartesi

İLERLEME RAPORU

İLERLEME RAPORU

“Belirlenen süre içinde hangi öğretmenler henüz sınavı puanlamamış, hangi ders sınavlarına kazanım girilmiş, performans seviyesi belirlenmiş mi, eğer geciktiyse kaç gün”

Bu gibi soruların cevabını bulabileceğiniz, idarecilerin işini kolaylaştıracak raporumuz “Sınav İlerleme Raporu”dur.

Bu raporu elde edebilmek için Okul ana menüsü altında bulunan “Dersler” ekranına geliniz. İster tüm dersler için ister filtreleme butonu yardımıyla bir şubenin derslerini, bir kursa bağlı dersleri ya da sınıf seviyesinin Sınav İlerleme Raporuna ulaşabilirsiniz.

Örneğin 4/A şubesinin derslerini kontrol etmek istiyoruz. Filtreleme butonuna basıp, Şube Ekle diyerek 4/A şubesini seçiniz. Ara butonuna basınız.



Karşınıza yalnızca 4/A şubesinin dersleri gelecektir.


Sayfanın en altındaki “Ders Raporları, Aktarım İşlemleri ve Ders Dağıtım Programı” na tıklayıp İlerleme Raporu linkinin üzerine tıklayınız.


Birinci aşamada daha önce oluşturduğunuz raporlar listelecenektir. İleri diyerek ikinci aşamaya geçiniz.


Bu aşamada ilk olarak Sınav Türü, ikinci olarak Sınav seçmelisiniz. Hangi sınavlara ait raporlama elde etmek istiyorsanız bunu seçiniz.


1. Sınav türü seçtiğinizde 2 numarada otomatik olarak bu sınav türüne bağlı sınavlar gelmektedir. Aşağıdaki örneğimizde Sınav Türü Sınav seçtiğimizde Sınavlar otomatik olarak gelmiştir. 1 ve 2. Sınavı Ekle diyerek sağ tarafa atınız.



Görmek istediğiniz sınavları seçtikten sonra İleri butonuna basınız. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder