17 Aralık 2011 Cumartesi

ARA KARNE OLUŞTURMA

ARA KARNE OLUŞTURMA

Ara karne “Şubeler” ekranından alınmaktadır. Her bir şubenin ara karnesini tek tek alabileceğiniz gibi, filtreleme yaparak bir sınıf seviyesini ya da tüm okulun ara karnelerini bir seferde çıkarabilirsiniz.


*Tek bir şubenin karnesini çıkarmak için örneğin 7A şubesi için  şubenin sağ tarafındaki Satır Raporu simgesine ve buradan “Ara Karne Oluştur” yazısına tıklayınız, böylece ilgili şubenin karnesini çıkarabilirsiniz.  




*Bir sınıf seviyesinin örneğin 6. sınıfların karnesini çıkarmak için sağ üst köşeden filtreleme yapınız. Sınıf seviyesini 6 olarak ayarlayıp Ara deyiniz

Sayfanın altındaki şube raporlarından “Ara Karne Oluştur” yazısının üzerine tıklayınız. Filtrelemiş olduğunuz 6.sınıfların şubelerinin ara karneleri çıkacaktır. Eğer filtrelemeden ara karne yazısının üzerine tıklarsanız tüm şubelerinizin karnelerini bir seferde basabilirsiniz. (Biz en son ki yöntemi önermiyoruz)


Bu ekranda 4 seçeneğiniz var.

1-Sınav puanlarınızın ara karnede yer almasını isteyebilirsiniz
2- Devamsızlık özetinin yer almasını isteyebilirsiniz
3- Davranış Uygulamalarının toplam puanlarını görmek isteyebilirsiniz
4- Davranış uygulamalarının toplam puanları ile birlikte davranış detaylarını da isteyebilirsiniz



Burada girmediğiniz bilgiler varsa zaten onları seçmemelisiniz. Ara karne olmasına rağmen sadece Davranış uygulamalarını ve davranış detaylarını isterseniz bu rapor Davranış Raporu olarak çıkabilir. 

Sınav türlerinin yazımında standart kullanılmasının ne kadar önemli olduğunu ara karneleri çıkardığınızda göreceksiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder