27 Mart 2013 Çarşamba

Tahsilat Listesi ve Analizleri


Tahsilat Listesi ve Analizleri
Sisteme girmiş olduğunuz Tahsilatları(Ödemeleri) excel dosyası olarak alabileceksiniz. Bu excel dosyası sayesinde belirlenen tarih aralıklarında şubeye, sınıf seviyesine göre almış olduğunuz tahsilatların toplamını görebileceksiniz.
Tahsilat Listesi ve Analizleri raporunu alabilmek için “Ödeme Takip” ana modülü altında bulunan “Tahsilat(Ödemeler)” yazısına tıklayınız.

Tahsilat(Ödemeler) ekranın alt kısmında yer alan Tahsilat Listesi ve Analizleri linkine tıklayınız.

Açılan Tahsilat Listesi ve Analizleri Sihirbazı ekranında hangi tarih aralığına dair bir raporlama almak istiyorsanız tarih aralıklarını giriniz. Bitir butonuna basınız.

Oluşturmuş olduğunuz raporu linkine tıklayarak açınız.

Oluşan excel dosyanız 3 farklı çalışma sayfasından oluşmaktadır.

Bunlar;
1.   Sözleşme : Bu çalışma sayfasında ödeme tarihi, öğrenci-veli bilgisi, ödenen taksit miktarını, kaçıncı taksiti ödediğini ve ödeme hesabı bilgileri yer almaktadır

2.   Şube-Sınıf : Bu çalışma sayfasında da belirlediğiniz tarihler arasında hangi sınıf seviyesinden ve şubeden ne kadar tahsilat aldığınız bilgileri yer almaktadır.

3.   Okul – Ödeme Hesabı: bu çalışma sayfasında belirlediğiniz tarih aralığında toplam ne kadar tahsilat aldığınız ve ödeme hesabına göre almış olduğunuz toplam tahsilat bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Oluşturmuş olduğunu Tahsilat Listesi ve Analizleri excel dosyasında istediğiniz çalışma sayfasında Filtreleme özelliğini kullanarak çeşitli filtreleme işlemleri yapabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder